Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Dag Van De Bouw Binnenhof

Renovatiewerkzaamheden Binnenhof behouden 800 jaar cultureel erfgoed

Gebruikers krijgen na renovatie weer toegang tot Binnenhof

De renovatiewerkzaamheden aan het Binnenhof vorderen gestaag en na de oplevering kunnen de gebruikers weer gebruik maken van het complex. De renovatie is noodzakelijk om het 800 jaar oude culturele erfgoed te behouden en het Binnenhof geschikt te maken voor de hedendaagse vereisten.

Dag van de Bouw: Binnenhof

Op zaterdag 8 juni 2024 vindt de zeventiende Dag van de Bouw plaats. Bouw- en infrabedrijven stellen op deze dag hun bouwplaatsen open voor het publiek. Het Binnenhof is een van de deelnemende projecten en bezoekers kunnen de voortgang van de renovatie met eigen ogen aanschouwen.

Behoud van cultureel erfgoed

De renovatie van het Binnenhof is een complexe operatie die zorgvuldig wordt uitgevoerd om het historische karakter van het complex te behouden. Tegelijkertijd worden er moderne voorzieningen toegevoegd om het gebouw toegankelijk en functioneel te maken voor de 21e eeuw.

Voltooiing renovatie

Na de renovatie zal het Binnenhof weer in volle glorie schitteren als het kloppend hart van de Nederlandse democratie. Het gebouw zal een symbool blijven van ons rijke verleden en een inspiratiebron voor toekomstige generaties.


Comments